Microdermabrasie:

Voor 40 euro per behandeling krijgt u een microdermabrasie gezichtsbehandeling voor het verfrissen van uw huid. Maak direct een afspraak of neem met me contact op via WhatsApp of mobiel als je vragen hebt op 0617824724, of mail me op info@salonluda.nl. Salon Luda is de goedkoopste in microdermabrasie behandelingen van Nederland voor gelijkwaardige kwalitatief hoogwaardige behandelingen.

Hieronder vindt u meer informatie over de microdermabrasie behandeling.

Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling waarbij met een geavanceerd apparaat een straal van kristallen over de huid wordt geblazen. Zodra deze kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag bestaande uit dode en oude huidcellen. De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond.

Is het geschikt voor mij?

Microdermabrasie behandeling is in het algemeen geschikt voor personen met: fijne lijntjes en rimpeltjes, vergrote en verstopte porien,  zwangerschapsstriemen, vale en doffe huid, acne, acne littekens, droge huid, rijpe huid en rokershuid. Ook is de behandeling geschikt om uw huid gladder en zachter te maken.

Microdermabrasie behandeling is niet geschikt voor mensen met een van de volgende condities of aandoeningen:- psoriasis -huidkanker – rosacea – ernstige acne – onstabiele diabetes – auto-immuunafwijkingen – fragiele haarvaten – actieve eczeem – seborrhoische dermatitis – heftige couperose – door virussen veroorzaakte lesies, herpes simplex, gordelroos – door de zon verbrande huid – zichtbaar gebroken adertjes – niet gediagnosticeerde huidbeschadigingen.

Hoe verloopt een behandeling?

Allereerst verwijder ik u make-up van uw gezicht indien van toepassing. Daarna krijgt u behandeling met een microdermabrasie apparaat van plusminus een half uur. Tenslotte krijgt u een afkoelende masker om uw huid tot rust te laten komen. De eerste paar dagen na een behandeling kan uw huid nog steeds rood blijven en gaan schilferen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken omdat dan het proces van nieuwe huidcellen aanmaken gestart is. Na een week en maximaal twee weken verdwijnt dit en zijn de nieuwe huidcellen aangemaakt.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt zo’n 30 minuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In de praktijk is een enkele behandeling niet voldoende om direct zichtbare resultaat te bereiken. Om een optimaal resultaat te bereiken dient u een kuur te volgen. Afhankelijk van uw huidtype en huidcondities heeft u zo’n 6 tot 10 behandelingen nodig. Dit bespreken we tijdens onze intake gesprek. Om uw huid na de kuur in conditie te houden is het beste om na de kuur 1 keer in de 6 weken een microdermabrasie behandeling te volgen. Voor 1 behandeling betaalt u slechts 30 euro! Klik op tarieven voor informatie over mijn prijzen.

Welke nazorg is nodig na een microdermabrasie behandeling?

Omdat uw oude huidcellen zijn verwijderd na een behandeling, dient u gedurende enkele weken na een behandeling te voorkomen dat  u uw huid blootstelt aan de zon. Hiervoor dient uw huid goed in te smeren met zonnecreme met minimaal factor 25. Tevens dient uw huid in te staat te stellen snel nieuwe huidcellen aan te maken en dient u veel water te drinken kort na een behandeling. Gedurende 24 uur na een eerste behandeling dient u ook geen make-up op de behandelde huid te smeren en is zwemmen gedurende de eerste twee weken na de behandeling sterk af te raden.

Hoe kan Salon Luda zo voordelig microdermabrasie aanbieden?

Een standaard microdermabrasie behandeling kost slechts 30 euro vergeleken met de standaard prijs van zo’n 70 tot 80 euro bij een reguliere schoonheidssalon. Salon Luda heeft een praktijk aan huis waardoor er geen extra kosten gemaakt worden voor huur en andere woonlasten, hierdoor kan de prijs heel laag worden gehouden. Tegelijkertijd maak ik gebruik van een van de modernste Microdermabrasie apparaten van Nederlandse makelaardij dat tot een van de duurdere in zijn klasse behoort. Hierdoor krijgt u dus een topklasse behandeling voor een zeer lage prijs. Bekijk ook eens de beoordelingen op marktplaats van mijn behandelingen, uiteindelijk telt alleen het resultaat!

Plasma Pen Behandeling

Binnenkort volgt hier informatie. U kunt wel vanaf medio april al een afspraak hiervoor maken.

Ervaringen klanten

Ik ga alleen voor resultaat, kijk ook eens naar mijn reviews op marktplaats van mijn klanten.

Bel me voor een gratis vrijblijvende intake gesprek

+31 617 824 724Bel nu

(ook via WhatsApp)