Anti Cellulite , endermologie of LPG behandeling:

Wenst u ook geen cellulitis (of cellullite) meer op u benen, bovenbenen of billen? Voor 50 euro per behandeling krijgt u een 35 minuten anti cellulitis behandeling voor uw bovenbenen en billen. Maak direct een afspraak of neem met me contact op via WhatsApp of mobiel als je vragen hebt op 0617824724, of mail me op info@salonluda.nl.

Waarom anti cellulite behandeling bij Salon Luda?

Salon Luda biedt u hoogwaardige kwalitatieve anti cellulite behandeling voor de laagste prijs aan. Als u pakketten afneemt bent u nog voordeliger uit dan bij losse behandelingen.

Hieronder vindt u meer informatie over de anti cellulitis behandeling.

Wat doet een anti-cellulitis-behandeling?

Cellulitis of Cellulite staat beter bekend als “sinaasappelhuid” en is een typisch vrouwelijk fenomeen. Cellulitis zijn onderhuidse vetcellen die omgeven zijn van vochtcellen, waardoor er een bobbelig huidoppervlak ontstaat dat lijkt op de schil van een sinaasappel. Deze vetcellen zijn vastgenesteld en moeilijk via natuurlijke weg te bestrijden. De kern van de behandeling is dat de toestellen de vetcellen aanzetten tot “beweging”, waardoor de interne stofwisseling gestimuleerd wordt. Deze behandeling wordt ook wel endermologie behandeling genoemd.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor mensen met:

 • cellulite
 • geringe vetophopingen
 • huidveroudering
 • littekenverklevingen
 • oedemen (zware benen)
 • kan bovendien effectief worden ingezet voor:
  • contourverbeteringen;
  • lymfedrainage;
  • voor en na liposuctie;
  • after-baby-behandeling, om het het silhouet na de zwangerschap te verbeteren.

Cellulitis wordt veroorzaakt door erfelijkheid, gewichtstoename, hormoonschommelingen, zwangerschap, verstopping, te weinig beweging en ongezond eten. Maar ook als je wel voldoende sport en gezond eet, kun je last hebben van sinaasappelhuid. Zodra er sprake is van hardnekkige vetophoping op je billen, dijen, buik of je bovenarmen, kun je baat hebben bij een endermologie of anti-cellulitis behandeling. Een anti cellulitis behandeling met bijvoorbeeld een LPG apparaat is volkomen veilig en kan in principe bij iedereen toegepast worden. De meeste vrouwen die cellulitis hebben, zijn niet te dik. Ben je wel te zwaar? Dan is het aan te raden om eerst af te slanken alvorens je een figuurcorrectie of anti cellulitis behandeling overweegt. Dat maakt het resultaat van de endermologische behandeling alleen maar beter

Voor wie is de behandeling niet geschikt?

Mensen met trombose of reumatische aandoeningen wordt aangeraden van deze behandeling af te zien. Bij de geringste twijfel dient advies gevraagd te worden aan de eigen arts.

Welk apparaat gebruikt Salon Luda?

Salon Luda gebruikt een apparaat van topfabrikant LPG systems. De meeste erkende huidspecialisten gebruiken dit apparaat. LPG is de uitvinder van endermologie apparaten en is van Franse origine.

Hoe lang duurt een behandeling?

Dit is afhankelijk van de te behandelen oppervlak. Een behandeling voor alleen de bovenbenen duurt ongeveer 20 minuten. Een behandeling voor boven-benen, de zij en buik duurt ongeveer 35 minuten in totaal.

Hoeveel behandelingen heb je nodig voor resultaat?

Gemiddeld heb je zo’n 12 behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen.

Hoe verloopt een anti-cellulitis behandeling?

Afhankelijk van de hoeveelheid huidoppervlak en de diepte van de sinaasappelhuid, wordt bekeken welke behandelmethode het meest geschikt is: de gangbare LPG apparatuur of een ander figuurcorrigerend toestel. In alle gevallen wordt het probleem in de onderhuidlagen aangepakt. Het gaat erom de bindweefselstructuur te bereiken en bovendien moet de bloeddoorstroming geactiveerd worden. Een endermologie behandeling is niet alleen een massage van de opperhuid, die aangetrokken en afgerold wordt, maar ook van de dieper gelegen vetcellen. De behandeling duurt ongeveer 30 tot 60 minuten.

Hoe snel merk ik resultaat na een endermologie / anti cellulitis behandeling?

Een anti sinaasappelhuid behandeling is geen operatie, dus je hebt geen centje pijn! Het is niet nodig je dagelijkse leefpatroon aan te passen, alhoewel meer beweging aan te bevelen is. Je lichaam moet namelijk zelf de in gang gezette stofwisseling aan blijven jagen. Hoe meer je beweegt, hoe sneller je resultaat ziet van de behandeling. Je lichaam heeft even de tijd nodig om zich aan te passen aan de nieuwe situatie, dus het eindresultaat zie je pas écht na een week of vier tot zes.  Je mag een anti cellulitis behandeling zo vaak herhalen als je wilt. Het is zelfs mogelijk om op regelmatige basis een soort “onderhoudsbeurt” te laten uitvoeren. In dat geval werkt de behandeling preventief tegen het ontstaan van sinaasappelhuid

Wat kost een behandeling?

Een anti cellulite of cellulitis behandeling is er vanaf 25 euro voor de bovenbenen en billen. De reguliere prijs voor zo’n behandeling met hetzelfde apparaat bij andere specialisten is minimaal 60 euro.

Ervaringen klanten met een anti cellulite behandeling

Ik ga alleen voor resultaat, kijk ook eens naar mijn Google Reviews klantbeoordelingen.

Bel me voor een gratis vrijblijvende intake gesprek
+31 617 824 724Bel nu
(ook via WhatsApp)

endermologie, endermologie behandeling, lpg behandeling, anti cellulitis, anti cellulite, anti cellulitis behandeling, vetreductie behandeling, minder vet op buik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *