Anti Cellulite , endermologie of LPG behandeling:

Wilt u ook van cellulitis op uw benen, bovenbenen of billen af? Voor slechts 50 euro per behandeling krijgt u een 35-minuten durende anti-cellulitisbehandeling voor uw bovenbenen en billen. Maak direct een afspraak of neem contact met mij op via WhatsApp of telefoon als u vragen heeft: 0617824724. U kunt ook mailen naar info@salonluda.nl. Salon Luda is de goedkoopste in Nederland voor kwalitatief hoogwaardige gelijkwaardige endermologie behandelingen.

Waarom anti cellulite behandeling bij Salon Luda?

Salon Luda biedt hoogwaardige anti-cellulitisbehandelingen van topkwaliteit tegen de laagste prijzen. Als u pakketten afneemt, bent u nog voordeliger uit dan met losse behandelingen.

Wat doet een anti-cellulitis-behandeling?

Cellulitis, ook bekend als “sinaasappelhuid”, is een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. Het ontstaat door onderhuidse vetcellen die zijn omgeven door vochtcellen, waardoor de huid er bobbelig uitziet, vergelijkbaar met de schil van een sinaasappel. Deze vetcellen zijn hardnekkig en moeilijk op natuurlijke wijze te bestrijden. De behandeling zet de vetcellen aan tot “beweging”, waardoor de interne stofwisseling wordt gestimuleerd. Deze behandeling staat ook bekend als endermologiebehandeling.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor mensen met:

  • Cellulitis
  • Lichte vetophopingen
  • Huidveroudering
  • Littekenverklevingen
  • Oedeem (zware benen)

Het kan ook effectief zijn voor:

  • Contourverbeteringen
  • Lymfedrainage
  • Voor en na liposuctie
  • Na de bevalling om het silhouet te verbeteren

Cellulitis wordt veroorzaakt door erfelijkheid, gewichtstoename, hormonale schommelingen, zwangerschap, gebrek aan beweging en ongezonde voeding. Zelfs bij voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding kan cellulitis optreden. Als er hardnekkige vetophopingen zijn op billen, dijen, buik of bovenarmen, kan een endermologie- of anti-cellulitisbehandeling helpen. De behandeling met bijvoorbeeld een LPG-apparaat is veilig en geschikt voor bijna iedereen. Als u overgewicht heeft, wordt afvallen eerst aanbevolen voordat u een figuurcorrectie of anti-cellulitisbehandeling overweegt, omdat dit het resultaat van de behandeling verbetert.

Voor wie is de behandeling niet geschikt?

Mensen met trombose of reumatische aandoeningen wordt aangeraden deze behandeling te vermijden. Bij twijfel dient u advies in te winnen bij uw eigen arts.

Welk apparaat gebruikt Salon Luda?

Salon Luda maakt gebruik van apparatuur van de gerenommeerde fabrikant LPG Systems, die ook wordt gebruikt door erkende huidspecialisten. LPG is de uitvinder van endermologie-apparaten en is van Franse origine.

Hoe lang duurt een behandeling?

Dit is afhankelijk van de te behandelen oppervlak. Een behandeling voor alleen de bovenbenen duurt ongeveer 20 minuten. Een behandeling voor boven-benen, de zij en buik duurt ongeveer 35 minuten in totaal.

Hoeveel behandelingen heb je nodig voor resultaat?

Gemiddeld heb je zo’n 12 behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen.

Hoe verloopt een anti-cellulitis behandeling?

Afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen huidoppervlak en de ernst van de sinaasappelhuid, wordt bepaald welke behandelmethode het meest geschikt is: de standaard LPG-apparatuur of een ander figuurcorrigerend apparaat. In alle gevallen wordt het probleem in de onderhuidse lagen aangepakt. Het doel is om de bindweefselstructuur te bereiken en de bloedcirculatie te stimuleren. Een endermologiebehandeling is niet alleen een massage van de opperhuid, maar omvat ook de dieper gelegen vetcellen. De behandeling duurt ongeveer 30 tot 60 minuten.

Hoe snel merk ik resultaat na een endermologie / anti cellulitis behandeling?

Een anti-cellulitis behandeling is geen operatie, dus het is vrijwel pijnloos! U hoeft uw dagelijkse routine niet aan te passen, hoewel meer beweging wordt aanbevolen. Uw lichaam moet namelijk zelf de gestimuleerde stofwisseling in gang houden. Hoe meer u beweegt, hoe sneller u resultaten zult zien. Uw lichaam heeft wat tijd nodig om zich aan te passen aan de nieuwe situatie, dus de echte resultaten ziet u meestal na ongeveer vier tot zes weken. U kunt een anti-cellulitisbehandeling zo vaak herhalen als u wilt. Het is zelfs mogelijk om regelmatig een soort “onderhoudsbeurt” te krijgen, wat preventief werkt tegen het ontstaan van sinaasappelhuid.

Wat kost een behandeling?

Een anti cellulite of cellulitis behandeling is er vanaf 35 euro voor de bovenbenen en billen. De reguliere prijs voor zo’n behandeling met hetzelfde apparaat bij andere specialisten is minimaal 75 euro.

Ervaringen klanten met een anti cellulite behandeling

Ik ga alleen voor resultaat, kijk ook eens naar mijn Google Reviews klantbeoordelingen.

Bel me voor een gratis vrijblijvende intake gesprek
+31 617 824 724Bel nu
(ook via WhatsApp)

endermologie, endermologie behandeling, lpg behandeling, anti cellulitis, anti cellulite, anti cellulitis behandeling, vetreductie behandeling, minder vet op buik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *