Probeert u al een tijdje af te komen van uw vetlaagje op uw bierbuikje, buik, billen, zij, benen of armen en lukt het maar niet? Dan is vetreductie door Cryolipolyse (of vet bevriezing) wellicht iets voor u. Salon Luda maakt hierbij gebruik van een top cryolipolyse apparaat dat wereldwijd door verschillende klinieken wordt gebruikt. Voor slechts 250 euro krijgt u drie behandelingen voor één zone. Voor een vergelijkbare behandeling met een vergelijkbare apparaat bij een kliniek of schoonheidssalon betaalt u minimaal 700 euro. U vindt voor deze kwaliteitsbehandeling nergens een lagere prijs in Nederland!

beforeandafter

Wat is Cryolipolyse? 

Een Cryolipolyse (of vet bevriezing) behandeling zorgt ervoor dat doormiddel van bevriezing van de vetcellen, deze vetcellen worden afgebroken en uiteindelijk door het lichaam worden afgevoerd. De methode is oorspronkelijk in de USA op de universiteit van Harvard ontwikkeld en uiteindelijk door de Amerikaanse FDA goedgekeurd.

Wanneer zie je het effect?

Na de behandeling duurt het zo’n 6 tot 8 weken totdat de vetcellen worden afgebroken en afgevoerd. Dan zouden ook de eerste resultaten te zien zijn. Na zo’n drie maanden ziet u de meest zichtbare resultaten.

Is het voor iedereen geschikt? 

Het effect van de cryolipolyse hangt van hoe je lichaam reageert op de bevriezing van de vetcellen. Het is voor alle leeftijden en voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Cryolipolyse werkt het best voor personen die klein overtollig vet willen verwijderen en is niet geschikt voor mensen met overmatig overgewicht.

Heb ik een extra dieet nodig en wat zijn de voorwaarden voor succesvolle resultaten? 

U heeft geen extra dieet nodig en de beste resultaten behaalt u als u naast de behandeling:

  • Dagelijks na de behandeling water drinkt (2 tot 3 liter per dag)
  • Zorgt dat u een normaal gezond eetpatroon heeft dat past bij u persoon en dus niet overmatig eet (dan worden er weer nieuwe vetcellen aangemaakt).

Welke lichaamsdelen kunnen behandeld worden?

Cryolipolyse is geschikt voor het behandelen van de buik, zij, billen, dijen, benen en armen.

Voor wie is Cryolipolyse niet geschikt?

Cryolipolyse is niet geschikt voor en mag niet gebruikt worden voor personen met:

  • overmatig overgewicht of obesitas
  • toename of sterk fluctuerende gewicht
  • zwangerschap
  • nier, lever of hartproblemen
  • problemen in het lymfesysteem
  • cryoglobulinemia, het Donath-Landsteiner syndroom, of indien u bekend bent met extreme gevoeligheid voor kou, zoals koude-urticaria of de ziekte van Raynaud

Hoe lang duurt een behandeling? 

Een behandeling duurt in de regel van zo’n 45 tot 60 minuten afhankelijk van het te behandelen oppervlak of zone.

Hoe loopt een behandeling? 

Eerst bespreken we of Cryolipolyse geschikt voor u is en wat u precies wilt bereiken. Bij geschiktheid brengen we een membraan (doek) op de te behandelen oppervlak aan en brengen we de kop van de machine op de membraan aan. Vervolgens zal het apparaat gedurende 45 tot 60 minuten het oppervlak vacuum zuigen en bevriezen. Als laatste wordt het membraan verwijderd en krijgt u een korte massage op het behandelde oppervlak. U heeft hierna geen hersteltijd nodig en kunt u uw werkzaamheden weer oppakken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In de regel is 3 tot 4 behandelingen – met tussenpozen van minimaal 4 tot 6 weken – afhankelijk van te behandelen oppervlak.

Doet de behandeling pijn? 

Gedurende de behandeling kunt u een mate van trekking, knijpen en gevoelloosheid ervaren. Dit is vaak de eerste 5 tot 10 minuten, daarna went het lichaam eraan en voelt u dit minder sterk.

Zijn er bijwerkingen ?

Bij geschiktheid zijn tot dusver geen complicaties bekend. Wel wordt na de behandeling het behandeld oppervlak rood, blauw en kunt u last hebben van zwellingen. Deze verdwijnen na zo’n 2 weken vanzelf.

Bel me voor een gratis vrijblijvende intake gesprek
+31 617 824 724Bel nu
(ook via WhatsApp)

Cryolipolyse / vetbevriezing /  vetreductie behandeling / vet bevriezing Utrecht – Salon Luda