Contact met mij:

Voor al uw vragen over behandelingen en het maken van een afspraak, kunt u me het beste en snelste bellen op nr +31 617 824 724 (ook Whatsapp) of mail sturen op info@salonluda.nl. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u na het maken van een afspraak ook vrijblijvend langskomen. Dan kan ik naar uw huid of lichaam kijken en afhankelijk van de conditie u een advies geven over de behandeling. Indien u mij mailt, dan kunt u aangeven welke dagen en tijden u het beste een afspraak wilt maken, dan kan ik meteen in de agenda kijken en dit bevestigen of alternatief aangeven.

Openingstijden zijn:

– Maandag t/m donderdag van 10:00 tot 18:00 uur

– Vrijdag, Zaterdag en zondag zijn wij gesloten

Indien u een afspraak maakt verzoek ik u dit in uw agenda te noteren met een reminder,  het komt wel eens voor dat klanten vergeten om dit in hun agenda te zetten en dan niet komen op dagen. Ook verzoek ik u om op tijd te komen voor uw afspraak in verband met behandel afspraken met klanten die na u komen. Indien u te laat komt kan ik helaas niet anders dan de behandeltijd verkorten omdat de volgende klanten moeten wachten. Omdat mijn salon zich in een nieuwbouwwijk bevindt en voor sommige mensen lastig te vinden is, raad ik u aan om op tijd te vertrekken.

Adres info:

Salon Luda

Anton Pieckhof 21

Telnr: 0617824724 Bel nu
Whatsapp Viber via mobiel
Viber via computer

3544 MG Utrecht  (Leidsche Rijn, Het Zand)

Routebeschrijving:

Komt u met de trein, dan kunt u uitstappen bij Utrecht Station Terwijde. Vandaar uit is het zo’n 5 minuten lopen naar mijn huis. Vanaf het station Utrecht Terwijde steekt u de brede en drukke utrechtsestraat over en ziet u witte huizen.  U zoekt de Theo van Doesburgstraat waarbij Anton Pieckhof een zijstraat daarvan is.

Komt u met de auto, slaat u bij de A2 naar “Het Zand” af en gaat u richting Station Utrecht Terwijde. Vervolgens gaat u de wijk “Het Zand” in en komt u op de Theo van Doesburgstraat. Anton Pieckhof is een zijstraat hiervan. Indien u navigatiesysteem Anton Pieckhof niet kent, dan kunt u ook de Theo van Doesburgstraat intoetsen. U kunt gratis parkeren in een van de parkeerplaatsen in of buiten ons hofje. Rijdt u alstublieft voorzichtig omdat er veel kinderen in de straat spelen.

Cryolipolyse, endermologie, IPL en microdermabrasie bij Salon Luda in Utrecht